Dietrich Baumgart - Ich habe dich im Traum gesehn ... - Baumgart, Dietrich, 1942-; Kaselow, Gerhild, 1953-; Roskamp, Nina; Wesker, Hans, 1950- (Braunschweig : Galerie Geyso 20, 2012)
Catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling die doorging van 9 november 2012 tot 4 januari 2013. Vooral het werk van Dietrich Baumgart staat in de kijker, maar er is ook aandacht voor mensen die samen met hem lessen hebben gevolgd en ook de leraar komt aan bod in deze expo.