Outsider Art Braunschweig : 1992-2017 Geyso20 Lebenshilfe Braunschweig - Geyso20; Kaselow, Gerhild, 1953-; Roskamp, Nina; Wesker, Hans, 1950- (Braunschweig : Geyso20, 2017)
Geyso20, een atelier waar mensen met een beperking zich creatief kunnen uitleven, viert met deze uitgave zijn 25ste verjaardag.