Andreas Palladio Den Serra. - Andreas Palladio Den Serra, 1988- (Schellebelle : Arte Libro, 2023)
Andreas tekende als jong kind al op de muren van het ouderlijk huis. Hij groeide op tussen bouwplannen en maquettes en dat zie je aan zijn werk dat heel ruimtelijk en futuristisch oogt. Heel mooi om zien. Een mooi overzicht van zijn werk.