Safnasafnio. - The Icelandic Folk and Art Museum (Svalbaroseyri : The Icelandic Folk and Outsider Art Museum, 2022)
Het Ijslandse Folk and Outsider Art Museum werd opgericht in 1995 en biedt dus plaats aan het werk van mensen die buiten de mainstream vallen. Deze tweetalige folder (Ijslands, Engels) is fraai uitgegeven en laat ons kennis maken met het museum, de tentoonstellingen, de museumwinkel, de bibliotheek, ... Een aangename kennismaking.