Figure-toi : un atelier au Club Antonin Ariaud 2003-2017 - Marot, Francine, 1954- (Brussel : Club Antonin Artaud, 2023)
Figure-toi is een atelier waar psychiatrische patiënten creatief aan de slag kunnen. Dit boek maakt deel uit van een tentoonstelling die ons laat kennis maken met de eerste 15 jaar dat dit atelier werkzaam was. Vooral textiel en driedimensioneel werk komen aan bod. Interessant en mooi om zien is het werken met bladeren van bomen en struiken.