BDSM fantasies of an American engineer - Sliggers, Bert, 1948- (S.l. : Le dernier cri, 2023)
Bert Sliggers, scheepsingenieur, echtgenoot en vader, maakte dagelijks een potloodtekening, 12 jaar lang, voorstellend BDSM: vrouwen in leder gekleed, handboeien, kettingen, zwepen, piercings, ... alles komt aan bod.