Art we love : outsider art in Southern Sweden - Bosak, Elaine; Lorimer, Nita; Olsson, Stefan (S.l. : A-konst, 2017)
Een mooi overzicht van outsiderkunst uit het Zuiden van Zweden. We zien schilderkunst, tekeningen, textielkunst, installaties en fotografie.