Die tot leven wekt : inspiratieboek Dominucus Gent : 1982-2022 - Van Mossevelde, Antoinette; Vandorpe, Annemie; Vanhercke, Guido, 1950-; Willems, Pieter (Gent : Dominicus Gent vzw ; Skribis, 2022)
Naar aanleiding van 40 jaar Dominicus Gent werd een keuze gemaakt uit zovele honderden overwegingen uit de zondagsvieringen. Als je op de website van Dominicus begint te bladeren in het archief van de overwegingen, dan valt toch op hoe fris die zijn gebleven. Noch in inhoud, noch in verwoording is daar iets verouderd aan. Laat u inspireren…