Un abécédaire de la psychiatrie - Marcilhacy, Vincent; La Fabrique du Pré, centre de jour thérapeutique (Paris : The Eyes publishing, 2023)
Een samenwerking tussen de federatie Wallonië-Brussel, het centrum voor hedendaagse kunst KIOSK en het Dr. Guislain Museum. Een woordenboek waarbij verschillende "aandoeningen" worden voorgesteld aan de hand van collages en andere kunstvormen. Achteraan in het boek een interview dat een woordje uitleg geeft bij de expositie, en een opsomming van de verschillende belichte onderwerpen, deze keer met een definitie in woorden: verslaving, alcoholisme, anorexia nervosa, zelfverminking, borderline, burn-out, verlangen, depressie, rouw, erotisme, hallucinaties, hysterie, incest, kleptomanie, masochisme, melancholie, narcisme, perversie, schizofrenie, verkrachting, ...
Tweetalig Frans/Engels