Het verloren weekend - Jackson, Charles, 1903-1968; Eggink, Clara, 1906-1991 (Amsterdam : Lebowski Publishers, 1947)
Relaas van de drankorgie waarin een jonge alcoholist zich gedurende een lang weekend uitleeft.
Keywords: Amerikaanse letterkunde; Tekstuitgave