Allegro sensibile - Baetens, Pascal, 1969-; Dunas, Jeff; Auffhammer, Christian (Weingarten : Kunstverlag Weingarten, 2002)
Fotografie: fotowerk van Pascal Baetens, naaktfotografie, vrouwelijk naakt.
German and English.
Keywords: Baetens, Pascal, -- 1969-.; Photography of the nude; Photography of women