Distortion 2 - Kasatani, Yoshiaki; Walbers, Rob (Shiga : Yamanami Kobo, 2014)
Voornamelijk een fotoboek, met Japanse tekst. Foto's van Rob Walbers, patiënten uit de psychiatrie die deftig aangekleed werden en vervolgens mochten poseren voor de camera. Mooie, ontwapenende foto's, die ook te zien waren op de tentoonstelling mirror mirror die doorging in het Museum Dr. Guislain.