De verzamelde levens van Paula S - Verhelst, Ingrid, 1955- (S.l. : Ingrid Verhelst)
Kopie van de auteur, vol aangebrachte aantekeningen, van een boek over het leven van een psychiatrische patiënte: "De verzamelde levens van Paula S" werd uitgebracht bij De Bezige Bij.