African lace : eine Geschichte des Handels, der Kreativitât und der Mode in Nigeria - Plankensteiner, Barbara; Adediran, Nath Mayo (Gent : Snoeck, 2010)
Mooi geïllustreerde catalogus van de gelijknamige tentoonstelling die plaats had in het Museum für Volkerkunde in Wenen. Prachtig, kleurrijk textiel!