Art in prison II. - The International Commission of Catholic Prison Pastoral Care - ICCPPC (S.l. : ICCPPC, 2010)
De titel is duidelijk: kunst gemaakt door geïnterneerden die zo uiting geven aan hun gevoelens en gedachten. Het mag niet verwonderen dat enkele van deze werken de kijk(st)er heel hard weten te raken.