Fruits d'une passion - Picqué, Charles, 1948-; Musee des beaux-arts [Mons]; Belgique. Communaute francaise. Service general du patrimoine culturel et des arts plastiques; De Reymaeker, Michel; Fradcourt, Ariane (Bruxelles : Ministère de la Communauté française, 1998)
Catalogus bij een tentoonstelling , waarbij het ministerie van de Franstalige gemeenschap outsiderkunst voorstelde. Het werk bestaat voornamelijk uit illustraties, zonder verdere uitleg, en op enkele uitzonderingen na betreft het hier vooral teken- en schilderwerk.