De kunst van Nazareth - Verhees, Paul (Gemert : Stichting Ateliers Nazareth, 2019)
In een voormalige meisjesschool in Gemert kon een groep kunstenaars 33 jaar lang beschikken over ateliers, maar hier kwam in 2019 een einde aan. Dit boekje toont ons de geschiedenis van het atelier en laat ons ook kennismaken met de kunstenaars die er ooit hebben gewerkt. De foto's van de gebouwen, de meubels van Hub en het textiel van Linda zijn in ieder geval prachtig om zien!