Kou van jou - Brusselmans, Herman, 1957- (Amsterdam : Ooievaar, 2000)
Verzamelbundel bestaande uit vier romans
Heden ben ik nuchter; Zijn er kanalen in Aalst?; Dagboek van een vermoeide egoïst; Vlucht voor mij