Comment se guérir? : par le docteur Druah. - Druah (Paris : Édition de Vulgarisation scientifique)
Prachtig geïllustreerd boek waarbij alle mogelijke kwalen en geneesmiddelen aan bod komen. Het werk begint met mooie kleurplaten die een uitgebreid overzicht geven van geneeskrachtige planten en kruiden, gevolgd door een hele reeks parasieten, en vervolgens staan alle onderwerpen alfabetisch opgesomd en krijg je naast de symptomen ook de aangewezen verzorging aangereikt: wat moet de patiënt zeker doen ... en wat is absoluut verboden, ... Prachtige illustraties: zo vind je op pagina 29 een prachtige tekening terug die wijst op de gevaren van alcoholisme met de duidelijke boodschap "L'alcoholisme fait plus de victimes que la plus cruelle des guerres!"