Houdini. - Van der Linden, Sofie; Boeckx, Bert, 1967-; Cowé, Pieter; De Jongh, Peter (Geel : Yellow Art, 2023)
Catalogus bij de tentoonstelling Houdini. De kunstenaars worden uitgebreid voorgesteld, het werk bestaat vooral uit grafisch werk.