Faces. - Collection de l'art brut (Lausanne, Switzerland) (Milan : 5 Continents Editions, 2023)
In deze uitgave komen de gezichten aan bod die deel uitmaken van de collectie van Art Brut van Lausanne. Het grootste deel van het werk bestaat uit grafisch werk, maar ook sculpturen en textiel komen voor in deze opsomming.