Inside the landscape - Delaere, Alain (S.l. : Eigen beheer)
Dominique Van den Bergh en Danièle Aron stellen hun werk voor in dit boekje. De personages van Dominique zijn omgeven door de natuur, bevinden zich in een bos of op een landweg of in een weide of ... , en bij de figuren van Danièle groeien de planten en bomen dan weer uit hun hoofd.