WEWANTOSEE : Japan and Belgium international exhibition in Kanazawa. - Executive committee of WEWANTOSEE (Kanazawa : Executive Committee of WEWANTOSEE, 2016)
Overzicht van het tentoongestelde werk van de kunstenaars die deelnamen aan de tentoonstelling WEWANTOSEE, een expo die plaats had in het 21st century museum of contemporary art in Kanazawa. Deze tentoonstelling had plaats in het kader van de 150ste verjaardag van de Belgisch-Japanse samenwerking. Het werk is alfabetisch geordend, bij elke kunstenaar/kunstenares krijg je een woordje uitleg, het werk is heel divers.