Playboy : Nishioka (Ko-Chan) the Legend. - Murai, Hideaki (S.l. : Gallery Ashita no Hako, 2016)
Dit stripverhaal vertelt ons de geschiedenis van Ko-Chan, een Japans jongetje: wat doet hij graag, waar vult hij zijn dag mee, ... ??? Mooi evenwichtig vertaald Japans/Engels