Historique de la fondation des congrès pour l'amélioration du sort des sourde-muets. (Paris : s.n., 1882)
Geschiedenis van de oprichting van congressen ter verbetering van het lot van doofstommen: bevat ook een getypte Nederlandse toelichting.