1835-1885 : 50-jarig jubelfeest van het bestaan der Maatschappij voor Doofstommen te Antwerpen - Geudens, G. (Antwerpen : G. Geudens, 1885)
Verslag van de viering van de 50ste verjaardag van de Maatschappij voor Doofstoffen.