Praktische handleiding bij het algemeen collectief onderzoek - Coetsier, Leo, 1908-1968 (Deinze : Caecilia Boekhandel, 1959)
Een handleiding bij het afnemen van psychotechnische proeven: worden ruimte en tijd bijvoorbeeld goed ingeschat, heeft de betrokken persoon een goed zicht op deze dimensies.