Aktie 80 : wonen als gelijken. - KVG-vorming (Antwerpen : KVG)
Een bundeling van verschillende thematische folders die allemaal draaien rond één thema: wat doet de maatschappij voor jou als gehandicapte qua vervoer, wonen, huishulp, ...? KVG is een christelijk geïnspireerde organisatie die zich toelegt op het informeren van gehandicapten over hun rechten, plichten, ...