Sprach- und Stimmstörungen : (stammeln, stottern, usw.) - Fröschels, Emil, 1884-1972 (Wien : Springer, 1929)
Een handboek over de verschillende spraak- en stemstoornissen: stamelen, stotteren, ...
Keywords: Speech; Stuttering