L'Enseignement du langage aux sourds-muets - Walter, Franz Xaver, 1870-1950 (S.l. : La Revue Catholique d'enseignement, 1952)
Een artikel uit de Revue Catholique d'enseignement waarin auteur Fr. Walter uitgebreid het taalonderwijs aan doofstommen uit de doeken doet.
In: Revue catholique d'enseignement special. - 1952