Het geweten van onze kinderen. - Zulliger, Hans, 1893-1965 (Nijkerk : Callenbach, 1962)
Het opzet van dit boek draait vooral rond de vraag welke factoren bijdragen tot de ontwikkeling van een geweten bij het opgroeiende kind. Geen literatuur voor opvoedende ouders of zo: dit boek is wel degelijk een handboek voor mensen die opgeleid zijn in de psychologie.
Keywords: Child psychology; Conscience; Geweten; Kinderen; Ontwikkeling (psychologie).