Leren spreken : normale en afwijkende taal- en spraakontwikkeling bij kinderen ; met richtlijnen en oefeningen voor thuis en op school ter preventie van stoornissen - Van Maele, Geert (Brugge : Hoger Technisch Instituut, 1977)
Hoe komen kinderen tot spreken?, Hoe kinderen helpen bij het leren spreken?, Articulatiemoeilijkheden, Stemstoornissen, ...