Ik kan keurig spreken : uitspraak- en leesoefeningen voor het lager en het middelbaar onderwijs - Verachtert, Everard (Lier : Jozef Van In, 1944)
Dit boekje bevat uitsluitend praktische oefeningen, geen theorie.