Education of the slow-learning child - Ingram, Christine Porter (New York : Ronald Press, 1953)
Voor alle duidelijkheid: het gaat hier over kinderen met een mentale beperking en de ideale manier om deze kinderen te onderwijzen. Ingram is trouwens niet de eerste de beste, is professor in de onderwijskunde.