Beitrag zum Studium der niederländischen Intonation - Pée, Else; Pée, Willem, 1903-1986 ([Amsterdam : Noord-Hollandsche uitgeversmaatschappij, 1933)
Een speciale uitgave van Else en Willem Pée "aus dem phonetischen laboratorium der Universität Gent" zoals het openingsblad ons weet te melden
Overdruk uit: Archives néerlandaises de phonétique expérimentale; 7(1932), 8(1933)