Het leesonderwijs aan doofstommen. (S.l. : s.n.)
Een gestencild of getypt document, bij elkaar gebonden tot één dunne bundel, die als bedoeling heeft hulp aan te bieden bij het organiseren en geven van leesonderwijs aan doofstommen. Geen naam van een auteur, geen plaats van uitgave, geen uitgever, geen jaartal.