Programme d'études des classes d'enfants déficients. - Comité Catholique du Conseil de l'Instruction Publique (Quebec : Commité Catholique du Conseil de l'Instruction Publique, 1959)
Het leerprogramma voor gebrekkige kinderen, goedgekeurd door het Canadese katholieke onderwijscomité: religie, Franse taal, wiskunde, beroepsopleiding, cultuur, tekenen, muziek, ...