Kind en taal - Lebrun, Yvan, 1935- (Lisse : Swets en Zeitlinger, 1980)
Een boek dat heel uitvoerig ingaat op deze thematiek: de pre-verbale periode, de taalontwikkeling en het milieu, artikulatie, spel met taal en taalschepping, vroegtijdige meertaligheid, ...