Anatomy and physiology of speech - Kaplan, Harold Morris, 1908-2006 (New York: McGraw-Hill, 1960)
Heel gedetailleerd boek over de anatomie en fysiologie van de spraak: ademhaling, strottenhoofd, verhemelte, neus, sinussen, ...
Includes bibliography.
Keywords: Speech -- Physiological aspects