Oogst - Sint-Pietersabdij (Ghent, Belgium); Claus, Filip, 1957-; Rogiers, Filip, 1966- (Gent : MER.B&L, 2023)
Filip Claus is vooral bekend als baanbrekende fotograaf bij De Morgen. Zowel zijn spraakmakende portretten van Belgische politici als zijn indringende beelden van conflicten in Zuidoost-Europa, Afrika en vooral het Midden-Oosten, behoren intussen tot het collectief geheugen. Gestolde taferelen. Een guerrillastrijder met het fototoestel als enige wapen.
Chiefly illustrated.
Oogst' kwam tot stand naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling
Keywords: Claus, Filip, -- 1957- -- Exhibitions; Documentary photography -- Exhibitions