25 jaar orthopedagogische zorg Sint-Gregoriusinstituut Gentbrugge : Studiedagen 16 november 1983, 17 november 1983, 18 november 1983. - Sint-Gregoriusinstituut Gentbrugge (Gentbrugge : Sint-Gregoriusinstituut, 1983)
Verslag van de studiedagen rond orthopedagogische zorg die van 16 t.e.m. 18 november 1983 doorgingen in het Sint-Gregoriusinstituut te Gentbrugge.