Dr. A. Graham Bell's private experimental school : Scott Circle, Washington, D.C. 1883-1885 - Hitz, John, 1828-1908 (Washington : Volta Bureau, 1898)
Een uitgebreide kennismaking met de privéschool voor dovenonderwijs van Dr. A. Graham Bell in Washington.