Storia HD Live. 6: leerwerkboek - Bekers, Kristel; Goris, Gorik, 1964-; Hendrickx, Senne; Dillen, Katleen; Vandamme, Dirk (Wommelgem : Van In, 2024)
De gekende methode Storia gaat al een tijdje verder onder de noemer STORIA HD, waarbij leerlingen worden aangemoedigd om op kritische wijze na te denken over de relatie tussen verleden, heden en toekomst. STORIA HD biedt de nodige handvaten om tot historisch denken te komen, in een duidelijk gestructureerd kader. Het uitgebreid aanbod aan bronnen, onderzoeken en verwerkingsopdrachten in combinatie met de kennisclips maken de methode compleet. Waarom kies je voor STORIA HD? Beproefde, geactualiseerde methode met aandacht voor historisch denken Solide structuur, duidelijke werkwijze en uitgebreid bronmateriaal Sterke wisselwerking tussen het boek en het onlineleerplatform
Leerwerkboek
Doorstroomfinaliteit domeingebonden, dubbele finaliteit
Met afbeelding: Lessiveuse Flandria, p. 127 (Industriemuseum RE00055)