Maatschappelijk werk : krachten terreinen methoden - Broekman, J. M. (Jan Maurits), 1931- (Assen : van Gorcum & Comp., 1966)
Inhoudstafel: Methoden van maatschappelijk werk, maatschappelijk werk en wetenschap, maatschappelijk werk en aangrenzende werkterreinen, maatschappelijk werk in internationaal verband.
3. Methoden van maatschappelijk werk