Lees- en schrijfstoornissen bij kinderen : genese, symptomatologie en behandeling van dyslexie en verwante aandoeningen - Schenk, V. W. D. (Victor Willem Damien), 1902-1988; Korndörffer, Anke B. (Groningen : J.B. Wolters, 1966)
Zenuwarts Schenk en logopediste Korndöffer buigen zich over de behandeling van dyslexie en aanverwante spraak- en leesstoornissen.