Kinderen met leer- en gedragsmoeilijkheden - Vedder, Reinier, 1926-2011 (Groningen : Wolters-Noordhoff, 1970)
Het zwakzinnige kind, zwakbegaafde kind, zeer begaafde kind, leeszwakke kind, rekenzwakke kind, niet-schoolrijpe kind, ... Alle mogelijke leer- en gedragsmoeilijke kinderen komen aan bod in dit werk.