Attitudevorming. - Broeders van Liefde (Gentbrugge : Broeders van Liefde)
Een eigen uitgave van St.-Gregorius waarin de nadruk gelegd wordt op stilte, orde, nauwkeurigheid, netheid, leergierigheid, soberheid, ...