Schoolwerkplan : een praktische handleiding - Maas, A. C., 1941- (Bloemendaal : Nelissen, 1980)
Wat zijn de doelstellingen van een schoolwerkplan en hoe pak je dat in de praktijk aan?
Includes bibliographical references.
Keywords: Educational planning -- Handbooks, manuals, etc -- Netherlands