How Helen Keller was taught speech. - Volta Bureau (Washington : Volta Bureau, 1905)
In dit werkje een woordje uitleg de manier waarop Helen Keller aangeleerd werd te spreken.
Keywords: Keller, Helen, -- 1880-1968.