Psychologie der Sprache : Grundlagen der allgemeinen Sprachpsychologie - Kainz, Friedrich, 1897-1977 (Stuttgart : Enke Verlag, 1982)
Een uitgebreid werk over de psychologie van de spraak.
4. Band. Spezielle Sprachpsychologie